INCOMPANY WORKSHOPS & LEZINGEN

PAK HET ANDERS AAN EN VERANDER MET EFFECT GEDRAG

LEZINGEN & WORKSHOPS

Van een inspiratieboost tot een eerste kennismaking met het vakgebied tot een 2-daagse heisessie waarbij een team gedragskennis direct toepast op het eigen werk. Duwtje heeft ervaring met keynotes op grote congressen en intieme sessies met het eigen team. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sessies hebben een gemeenschappelijke deler: we nemen mensen mee in de wereld van gedragsverandering!

DUUR: 30 minuten tot 2 dagen

AANTAL DEELNEMERS: alles is mogelijk

FOCUS OP GEDRAG

Gedrag veranderen is ingewikkeld: verschillende factoren spelen een rol bij de totstandkoming van gedrag. In het Duwtje gedragsmodel hebben we al deze factoren geclusterd, zodat we precies weten aan welke knoppen we moeten draaien om tot een effectieve gedragsverandering te komen.

NET DAT STAPJE EXTRA

Wij verzamelden alle technieken waarvan in de praktijk is aangetoond dat ze werken en deelden ze in aan de hand van het gedragsmodel. Maar met een hoop technieken ben je er natuurlijk nog niet, effectieve oplossingen zijn vaak oplossingen waarbij je net dat stapje extra moet zetten. Wij duiken in de wereld van gedragsverandering om er met een effectieve oplossing uit te komen.

{

“Duwtje heeft een frisse kijk op zaken en en gaat verder dan de standaard adviezen van een ‘onderzoeker’ of ‘adviseur’. Zoals ze zelf zeggen: “We proberen aan de juiste knoppen te draaien.” Dit maken ze waar in de praktijk!”

DRIEDAAGSE MASTERCLASS

Steeds meer organisaties zetten gedragskennis in en leiden intern medewerkers daarvoor op. De Duwtje Masterclass is ontwikkeld om in korte tijd op basis van praktijkcases aan de slag te gaan met het vakgebied. Hierbij benutten we onze ervaring bij het oprichten van het allereerste gedragsteam (BIT) van Nederland bij de Belastingdienst. We maken iedere Masterclass op maat van de organisatie.

DUUR: 3 dagen + terugkommiddag

AANTAL DEELNEMERS: 8 – 20

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

KENNIS VERGROTEN

We nemen je mee in de wereld van Duwtje. Gedragsverandering is een vak; hoe pak je dat aan en hoe bereik je innovatie? We delen verschillende technieken en ontelbaar veel voorbeelden om jouw impact zo groot mogelijk te maken.

TOEPASSEN IN DE PRAKTIJK

Alleen kennis is uiteraard niet genoeg, je moet de kennis ook kunnen vertalen naar de praktijk. Waar moet je op letten als je met gedragsverandering aan de slag gaat en welke do’s en don’ts zijn er?

MEER WETEN? MAIL ONS!